Home » Real Estate » Comerciale/industriale » Cheesegrater- cel mai mare turn din Londra, 238m

Cheesegrater- cel mai mare turn din Londra, 238m
Clădirea de 47 de etaje este deținut de un joint venture 50:50 British Land și Oxford Properties.

Principalul contractor Laing O'Rourke a construit 85% din structura (cu valoarea de construcție) off-site. Cladirea, proiectata de arhitectul Graham Stirk de Rogers Stirk Harbour + Partners, are 18.000 de tone de oțel și 70.000 de metri pătrați de placare. Cu toate acestea, pentru structural antreprenor metalice Severfield-Rowen, acesta nu a fost un proiect de fericit, depășiri în cadrul proiectului au costat £ 10m.

Poreclit Cheesegrater, turnul-238m de mare a fost în construcție în orașul de la începutul anului 2011 și este programat pentru a finaliza în vara anului 2014.

 

Profilul conice distinctiv al clădirii a fost proiectat pentru a proteja linia de vedere Catedrala Sf. Paul. Neobișnuit pentru o cladire inalta, constructii Leadenhall nu are nici un nucleu central, cu un cadru extern Mega asigurarea stabilității laterale și pasagerul 26 ridică adăpostite în Core de Nord a clădirii, vopsit galben strălucitor, în partea din spate a clădirii.

La nivelul solului, de amprenta jumătate de acri vor avea o galerie de șapte etaje, cu un mall, precum și un spațiu de evenimente publice.

Clădirea de 47 de etaje este deținut de un joint venture 50:50 British Land și Oxford Properties.

Primarul Londrei, Boris Johnson, a declarat la ceremonia de noaptea trecută: "Construirea Leadenhall este cel mai recent punct de reper la orizont iconic harul Londra, demonstrând capacitatea orașul nostru de a proiecta și construi arhitectura de clasă mondială Acest proiect ambițios a creat locuri de muncă în Londra și în alte părți în întreaga. Marea Britanie sprijină mare de fabricație britanică în toată țara. culminant creșterea clădirii simbolizează încrederea în statutul Londra ca un centru mondial de finanțe și comerț. "

 

Tipareste acest articolRSS