Home » Domenii » Instalatii » Lucrarile de apa si canalizare au demarat la Filiasi

Lucrarile de apa si canalizare au demarat la Filiasi
Contractul de executie a fost semnat cu un consortiu format din Construcciones Lujan - Lujan Constructii SRL - Primaserv SRL.

 Santierul de lucrari pentru introducerea alimentarii cu apa si a canalizarii in localitatea Filiasi, judetul Dolj, a fost inaugurat ieri, 18 iunie.

     Lucrarile, a caror valoare se ridica la aproximativ 12 milioane euro, sunt executate in cadrul proiectului "Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata in Judetul Dolj" implementat din fonduri europene. Valoarea totala a finantarii europene asigurate este de peste 185 milioane euro.
     Contractul de executie a fost semnat cu un consortiu format din Construcciones Lujan - Lujan Constructii SRL - Primaserv SRL. 
      Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat:
     "Suntem intr-unul dintre centrele urbane care a crescut foarte mult in ultimul timp. Filiasul este unul dintre cele mai mari orase ale judetului Dolj, cu 18.000 de locuitori. Are de partea sa foarte multe avantaje, in sensul ca la Filiasi gasim o infrastructura buna, are gaze, are foarte multe utilitati. Ca orice localitate are insa si cateva deficiente, in sensul ca are probleme inca nerezolvate cu apa si canalizarea."
     Reteaua de distributie a apei potabile va fi extinsa pe o lungime de aproape 19 km, reprezentand peste 1.250 de noi bransamente pentru consumatorii individuali. 
     In sectorul de apa uzata, vor fi operate interventii pe 63 dintre strazile orasului Filiasi, în sensul extinderii retelei de canalizare menajera pe o lungime de 33,5 km, în timp ce pe alte doua strazi se vor executa lucrari de reabilitare a conductelor, pe o distanta de aproximativ 1,5 km. In plus, se reface vechea statie de epurare si se face una noua, in valoare totala de circa 4,7 milioane euro. 
     Investitia va fi incheiata in circa 20-22 de luni. 
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.