Home » Domenii » Investitii Publice » Fabryo Corporation: crestere de 21% a cifrei de afaceri

Fabryo Corporation: crestere de 21% a cifrei de afaceri
Producatorul de vopsele Fabryo Corporation a inregistrat o crestere neta a cifrei de afaceri cu 21% pe primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Fabryo CorporationDe asemenea, conform datelor MEMRB, Fabryo Corporation castiga o cota semnificativa de piata pe segmentul de retail al vopselelor decorative, cu o crestere de 13,6% fata de perioada anterioara, conform reprezentantilor companiei.
Per total, compania a mentinut ritmul de crestere valorica de 45% pe segmentul vopselelor lavabile si a crescut cu 70% pe segmentul tencuielilor decorative. Rezultatele sunt datorate in primul rand instalarii a inca 70 de masini de colorat in piata, precum si mixerelor speciale pentru colorarea tencuielilor, la aceleasi puncte de vanzare partenere. Intensificarea activitatii in cadrul diviziei B2B a contribuit si ea la cresterea cifrei de afaceri a companiei.  
„Rezultatele obtinute confirma ca strategia pe care ne-am propus-o este corecta pentru Fabryo. Vom continua sa investim in produse cu valoare adaugata, cu beneficii unice, care ne diferentiaza; planurile de dezvoltare si inovatie sunt construite pe aceleasi principii si pentru anul 2009”, explica Aliz Kosza CEO al Fabryo Corporation.  

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.