Home » Domenii » Investitii Publice » Fabryo Corporation: crestere de 21% a cifrei de afaceri

Fabryo Corporation: crestere de 21% a cifrei de afaceri
Producatorul de vopsele Fabryo Corporation a inregistrat o crestere neta a cifrei de afaceri cu 21% pe primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Fabryo CorporationDe asemenea, conform datelor MEMRB, Fabryo Corporation castiga o cota semnificativa de piata pe segmentul de retail al vopselelor decorative, cu o crestere de 13,6% fata de perioada anterioara, conform reprezentantilor companiei.
Per total, compania a mentinut ritmul de crestere valorica de 45% pe segmentul vopselelor lavabile si a crescut cu 70% pe segmentul tencuielilor decorative. Rezultatele sunt datorate in primul rand instalarii a inca 70 de masini de colorat in piata, precum si mixerelor speciale pentru colorarea tencuielilor, la aceleasi puncte de vanzare partenere. Intensificarea activitatii in cadrul diviziei B2B a contribuit si ea la cresterea cifrei de afaceri a companiei.  
„Rezultatele obtinute confirma ca strategia pe care ne-am propus-o este corecta pentru Fabryo. Vom continua sa investim in produse cu valoare adaugata, cu beneficii unice, care ne diferentiaza; planurile de dezvoltare si inovatie sunt construite pe aceleasi principii si pentru anul 2009”, explica Aliz Kosza CEO al Fabryo Corporation.  

Tipareste acest articolRSS