Home » Domenii » Materiale de Constructii » Selena România lanseaza Mortarul în strat subţire TYTAN Professional

Selena România lanseaza Mortarul în strat subţire TYTAN Professional
Daca s-ar folosi noul mortar de la SELENA, constructorii romani ar economisi aproximativ 5 milioane de euro/an.

 Selena Romania, reprezentanta holdingului international Selena cu capital polonez anunta lansarea Mortarului in strat subtire TYTAN Professional, destinat constructiei de case cu zidarie. Noul mortar ofera beneficii semnificative constructorilor si utilizatorilor finali: costuri cu pana la 50% mai mici comparativ cu mortarul traditional, uscarea in doar 2 ore si aplicarea la temperaturi de pana la -10 C.

Dupa ce in trecut am inovat in domeniul spumelor, ne propunem acum sa revolutionam domeniul constructiilor de case cu un produs curat, rapid, usor de folosit si accesibil. Mortarul in strat subtire TYTAN Professional este o solutie in premiera pentru Romania, care creste randamentul constructorilor si reduce costurile totale asociate. Ne asumam si cu acest produs sa educam piata autohtona si suntem convinsi ca profesionistii din Romania vor recunoaste beneficiile complete pe care le aduce mortarul TYTAN. Ne propunem ca in primul an de prezenta al produsului pe piata sa vindem circa 30.000 de unitati, a declarat Dorin Spataru, Administratorul Selena Romania.

Mortarul in strat subtire TYTAN Professional este furnizat in recipiente sub presiune, fiind gata preparat. Recipientul se agita si mortarul se aplica direct pe bucatile de BCA sau pe blocurile ceramice utilizate, intarirea realizandu-se in numai 2 ore comparativ cu 28 de zile, in cazul solutiei clasice. Conform testelor, un perete se ridica in jumatate din timpul necesar daca se utilizeaza mortar traditional.

Un test comparativ efectuat de companie a ilustrat ca pentru realizarea unei suprafete de zidarie de 250 mp sunt necesare intre 9 si 11 tone de mortar pe baza de ciment, betoniera, acces la utilitati si curatarea ulterioara a zonei de lucru, in timp ce, utilizand Mortarul TYTAN Professional au fost folosite doar 42 de kg de mortar, un pistol pentru aplicat si solutia de curatare a acestuia.

Noul Mortar in strat subtire pentru zidarie, este un produs ce respecta legislatia romana in vigoare si princip;alele sale atuuri fiind:

- nu implica folosirea apei

- scad cheltuielile adiacente ( spatii de depozitare, consum de energie etc)

- se prelungeste perioada de constructie ( se poate aplica asest mortar pana la -10 grade celsius).

Mortarul in strat subtire TYTAN Professional este deja disponibil pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la distribuitori, dealeri, din magazinele de materiale de constructii si din retelele DIY. Pretul recomandat pentru un tub de material este de 31 de lei.

Selena Romania , susbsidiara companiei Selena din Polonia, se afla pe locul doi la nivelul grupului, dupa filiala din Spania in privinta cifrei de afaceri. Grupul Selena are in total 15 fabrici, dintre care 8 doar in Polonia.

Anul acesta compania, a reusit finalizarea unei importante achizitii pe piata romaneasca. Selena a achizitionat EuroMGA Product, societate care isi crease un nume pe piata constructiilor prin produsele de genul Euro-Glet, Super Euro-Glet, dar care se afla in dificultati financiare. In urma achizitionarii MGA, cifra de afaceri a Selena pentru acest an va creste spre 10,3 milioane euro (aceasta cifra fiind realizata prin cresterea cu 33% a vanzarilor produselortraditionale Selena, dar si cu crestere de 90% a produselor MGA).

Acivitatea din Romania este sustinuta de activitatea a 110 oameni, angrenati in vanzari-marketing-logistica.

Tipareste acest articolRSS