Home » Domenii » Actualitate » Euro a crescut masiv!

Euro a crescut masiv!
Sa avem un curs de 6,5 lei la sfarsitul anului ar putea fi un scenariu pe care l-am auzit in piata pe surse.

 Moneda naţională s-a depreciat masiv azi în raport cu euro la referinţa BNR, cursul atingând un maxim istoric, de 4,6481 lei, în urcare cu 3,84 bani faţă de ieri.

Amânarea luării unei decizii privind referendumul desfăşurat pe 29 iulie de către Curtea Constituţională nu face decât să menţină neliniştea în piaţă. Un prim efect al îngrijorărilor se poate vedea pe piaţa valutară interbancară, unde leul continuă să se deprecieze masiv în raport cu euro. Cursul a depăşit valoarea de 4,65 lei/euro.

Astăzi, la ora 8.15, un euro se tranzacţiona la 4,6216 lei. La ora 9:36, cursul ajungea la nivelul de 4.6319 lei pentru un euro. La ora 9:46, cursul trecea deja de nivelul de 4,64 de lei. La ora 12:24, cursul euro trecea de 4,65 lei.

 100%construct, are informatii ca aceste valori sunt doar inceputul unui declin major al monedei nationale. Sa avem un curs de 6,5 lei la sfarsitul anului ar putea fi un scenariu pe care l-am auzit in piata pe surse. Speram sa nu fie adevarat, deoarece acele persoane fizice si companii care au de platit credite in Euro ar putea avea mari probleme cu returnarea ratelor.

Lucian Diaconu,

lucian.diaconu@100construct.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.