Home » Arhiva » Ianuarie 2009 » Impact trebuie pana pe 05 februarie sa ramburseze obligatiuni de 8,6 mil. euro

Impact trebuie pana pe 05 februarie sa ramburseze obligatiuni de 8,6 mil. euro
Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucuresti (IMP) va rambursa pe 2 februarie suma de 8,6 mil. euro in contul obligatiunilor emise in urma cu 4 ani care au ajuns la scadenta.

    Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucuresti (IMP) va rambursa pe 2 februarie suma de 8,6 mil. euro in contul obligatiunilor emise in urma cu 4 ani care au ajuns la scadenta.

     La 30 septembrie, Impact mai avea bani in conturi si la banci in valoare de 90,6 mil. lei (circa 21,4 mil. euro), astfel ca rambursarea obligatiunilor ii va afecta serios lichiditatile.
     Popp anunta in urma cu un an si jumatate, moment in care capitalizarea companiei era de 410 milioane de euro, ca va investi mai multe sute de milioane de euro in proiecte rezidentiale in Cluj si Bucuresti. In august anul trecut, compania de consultanta imobiliara DTZ Equinox evalua activele imobiliare ale Impact la 400 mil. euro, moment in care capitalizarea companiei era sub 100 de milioane de euro. Titlurile dezvoltatorului, companie listata pe Bursa de Valori, sunt suspendate din data de 21 noiembrie, la acel moment capitalizarea companiei fiind de 14,8 mil. euro.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.