Home » Stiri » PROGRAM INDRAZNET al PSD!

PROGRAM INDRAZNET al PSD! (16-12-2016)
Se va tine de promisiune PSD-ul?

 Desi retele de socializare abunda de mesaje impotriv a PSD, iata castigatorii alegerilor din Romania pot forma guvernul chiar si  fara sprijinul ALDE, este suficient votul minoritatilor nationale:

Dar, la o analiza mai atenta a programului PSD, iata cateva argumente de ce PSD a primit atat de multe voturi.

Spre deoasebire de celelalate partide, PSD a avut un program de guvernare facut, cu argumente pentru mai multe categorii sociale, si iata de ce poate acest partid a primit voturi, daca cineva isi doreste o casa in viitorul apropiat a vazut un castig in acest program, daca lucrezi in presa, sau daca esti pensionar  sau chiar simplu angajat, aveai un argument sa fi votat un asemenea program. 

Sunt convins insa ca  multi dintre romani nu au avut acces la acest  program , altfel Psd-ul ar fi castigat si cu mai multe voturi, insa una peste alta iata ce a promis in campanie PSD, si sa speram ca se vor tine de promisiune, cum o vor face, este treaba lor, caci si-au asumat acest lucru! Daca nu o vor face, cu siguranta vor fi sanctionati la urmatoarele alegeri, caci asa este in democratie, nu?

- TVA zero la vânzarea de locuințe, 9% pentru publicitate și TVA de 18% din 2018.
- Scăderea contribuțiilor sociale
- salariu minim de 1.400 de lei din ianuarie 2017, 1.510 din 2018, 1.625 de lei din 2019, 1.750 din 2020.
- salariul mediu brut ar ajunge la 3.100 de lei în 2017 și 3.950 în 2020.
- eliminarea CASS pentru pensionari din 2017.
- punctul de pensie ar ajunge la 1.000 de lei, iar în 2020 ar ajunge la 1.400 de lei;
- pensiile mai mici sau egale cu 2.000 de lei vor fi de asemenea scutite de impozit pe venit, iar pentru pensiile mai mari de 2.000 de lei să fie scăzut la 10%.
- pentru salariul mai mic sau egal cu 2.000 de lei pentru medici și IT-iști ar urma să fie eliminat impozitul pe venit de 16%;
- vor fi scutite de impozit pe venit din 2018 cabinetele individuale, PFA, DDA, medicii, artiștii, scriitorii, jurnaliștii, notarii, contabilii cu venituri până în 24.000 de lei anual. Cei cu venituri mai mari vor plăti impozit de 10%.
- pentru transferul de proprietăți cu valoare mai mică de 450.000 de lei impozitul ar urma să fie eliminat, iar pentru proprietăți mai scumpe de 450.000 de lei ar urma să fie de 3% de la 1 ianuarie 2017.
- Revenirea la sistemul de calcul al accizelor la cursul leu-euro de la 1 octombrie.

Indraznet program asp putea zice!

                                                                                                                                                                                                            Lucian Diaconu

                                                                                                                                                                                                              100%construct

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0