Home » Stiri » In dor trei luni a fost construit patinoarul lui TIRIAC!

In dor trei luni a fost construit patinoarul lui TIRIAC! (08-12-2016)
Patinoarul are o suprafață totală de 4.863 de metri pătrați, o capacitate de 500 de locuri și 70 de locuri de parcare, investiția ridicându-se la 3,6 milioane de euro.

 Patinoarul, primul construit în zona Ilfov-București în ultimii 64 de ani, este singurul care funcționează la ora actuală, după ce arena "Mihai Flamaropol" a fost demolată.

Pe gheața din Otopeni copiii de la cluburile de hochei și patinaj artistic din Capitală se vor putea antrena gratuit, Ion Țiriac asigurând de altfel și transportul acestora cu un autocar. De asemenea, se vor organiza cursuri de hochei și patinaj artistic pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani în cadrul unei școli dedicate. Accesul pentru publicul larg va fi permis în primul trimestru al anului 2017. 

Patinoarul are o suprafață totală de 4.863 de metri pătrați, o capacitate de 500 de locuri și 70 de locuri de parcare, investiția ridicându-se la 3,6 milioane de euro.

Omul de afaceri Ion Țiriac a declarat, miercuri, că arena este doar "o mică picătură" în sportul românesc. "Acest patinoar este o mică picătură într-o mare a sportului românesc. Nu este sofisticat. Pe locul acestui patinoar acum trei luni de zile erau cartofi și varză, deci era câmp arabil. În mai puțin de trei luni am construit patinoarul și în mai puțin de trei săptămâni am găsit partenerii pentru ca el să funcționeze în viitor. Costurile anuale de folosință, ținând cont că am dorit ca accesul tuturor copiilor să fie gratuit, nu este deloc de neglijat. Iar acești parteneri au sărit în ajutorul nostru", a spus el. 

Ion Țiriac a primit o crosă din partea președintelui COSR, Mihai Covaliu, și un puc de la ambasadorul Canadei la București, Kevin Hamilton.

După tăierea panglicii, pe gheața noului patinoar a avut loc un meci demonstrativ de hochei între două echipe de juniori, precum și câteva programe ale unor copii de la cluburile de patinaj artistic.

La inaugurare au fost prezente numeroase personalități sportive printre care Ilie Năstase, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, George Boroi, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Adrian Stoica, Cristian Gațu, Violeta Beclea Szekely, Monica Iagăr, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Mihai Leu, Bogdan Stelea și Alina Dumitru.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.