Home » Stiri » Piata de invelitori metalice a sfidat pana acum criza

Piata de invelitori metalice a sfidat pana acum criza (15-01-2013)
Învelitorile metalice câştigă primele runde în lupta contra crizei din construcţii

Piaţa de învelitori metalice pentru acoperişuri din România a fost una dintre puţinele pieţe care au înregistrat creşteri în ultimi ani, în condiţiile în care vânzările de materiale de construcţii au cunoscut un serios declin de la începutul crizei financiare internaţionale. Astfel, deşi la nivelul anilor 2007-2008 acest segment avea creşteri anuale de 20-30%, în anul 2009 piaţa s-a prăbuşit brusc, cu circa 30% din punct de vedere valoric, revenind, însă, pe o uşoară creştere în următorii doi ani. Principalii producători locali de îvelitori metalice au acceptat să prezinte revistei 100% Construct principalele aspecte  care au influenţat piaţa de profil în acest an, precum şi dificultăţile cu care s-au confruntat în 2012.

Aceasta analiza o puteti gasi in revista 100%construct, numarul din ianuarie 2013. Revista este disponibila prin abonamete si in unele retele de presa, Revista se poate comanda si la redactie, Dr. Lister nr 39, sector 5, Bucuresti; office@100construct.ro

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0