Home » Stiri » Kronospan mai investește la Brasov 130 de milioane de euro

Kronospan mai investește la Brasov 130 de milioane de euro (22-11-2012)
Noile investiții vor determina creşterea numărului de angajaţi de la aproape 250 cat sunt în prezent la aproape 500.

Directorul general al societatii Kronospan, Oana Bodea, a declarat ieri, cu ocazia vizitei ambasadorului Austriei  la Brasov, Michael Schwarzinger, că afacerile companiei de la Brașov se vor extinde.

Kronospan, ce mai mare investitie austriaca din judetul Brasov, estimata la circa 200 de milioane de euro, in perioada urmatoare va mai investi înca 30 de milioane de euro, urmand ca în etapa a treia să mai fie investite alte 100 de milioane de euro.

Mai mult, Oana Bodea a precizat că noile investiții vor determina creşterea numărului de angajaţi de la aproape 250 cat sunt în prezent la aproape 500. Directorul general al Kronospan s-a plans de lipsa Aeroportului, deoarece mulţi parteneri de afaceri se plang de dificultatea de a ajunge la Braşov.

Aceasta problema pare sa se rezolve in viitorul nuprea indepartat, deoarece incepand din primava lui 2013, vor demara lucrarile la Aeroportul GHimbav, lucrarile vor fi realizate de Vectra Service Brasov.

Oana Bodea, actualul director general, si fost om de televiziune, se afla in Kronospan din 2008, initial ocupand functia de Manager PR, iar inainte aproximativ un an a fost consilier de presa la Prefectura Brasov.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0