Home » Stiri » numarul autorizatiilor de construire in picaj!

numarul autorizatiilor de construire in picaj! (02-11-2012)
Numărul avizelor este în scădere cu 11,8% faţă de august şi cu 8,4% comparativ cu septembrie 2011.

Numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a scăzut în primele nouă luni cu 4,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 29.587, potrivit datelor anunţate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Scăderi importante s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare Nord-Est (-499 autorizaţii), Sud-Muntenia (-374 autorizaţii), Sud-Est (-372 autorizaţii) şi Nord-Vest (-208 autorizaţii).

În regiunea de dezvoltare Vest s-a înregistrat o creştere cu 189 autorizaţii. În luna septembrie au fost eliberate 3.521 de autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, din care 64,2% sunt pentru zona rurală. Numărul avizelor este în scădere cu 11,8% faţă de august şi cu 8,4% comparativ cu septembrie 2011.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0