Home » Stiri » Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in mai putin de o luna

Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in mai putin de o luna (24-04-2012)
oare sa il credem pe Ministru Nazare?! Mai sunt doar 6 km de facut se pare...

Constructorii autostrazii Bucuresti-Ploiesti, companiile Euroconstruct Trading 98, Spedition UMB, Tehnostrade si Pa&Co International, si-au luat angajamentul ca vor da in circulatie autostrada pana la jumatatea lunii mai.
Companiile au fost deja penalizate pentru nerespectarea termenului stabilit initial pentru finalizarea proiectului, decembrie 2011.
"Punctele cele mai grele ale acestui proiect le-am atacat, ma refer in special la poduri. Pe toate punctele unde erau poduri - si la Cociovalistea, si la Ialomita, si la Prahova - am avut probleme si avem si acum probleme foarte mari, iar acest proiect, trebuie sa fim foarte sinceri si s-o spunem foarte deschis, este un proiect care este inceput de ani de zile, este un proiect care a avut aditionari foarte mari, este un proiect unde termenele n-au fost respectate, este exact genul de proiect si sunt exact genul de greseli pe care incercam sa le evitam acum pe sectiunile deschise, pe Coridorul IV. si vrem ca macar acum, in al doisprezecelea ceas, sa-l deschidem pentru trafic si sa avem, in sfarsit, acest proiect finalizat." a declarat Alexandru Nazare, ministrul transporturilor si infrastructurii.
 Pana la momentul actual al fost realizati cei 56 de km pana la centura Ploiestiului si urmeaza sa fie realizati alti sase kilometri de autostrada intre centura si Sectorul 2. 
In cazul in care lucrarile nu vor fi incheiate pana la data de 15 mai constructorii vor trebui sa suporte noi penalitati.
Proiectul a demarat acum sapte ani, finantarea fiind suportata de la bugetul de stat.  

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0