Home » Stiri » O firmă din Câmpina a electrificat o extensie a metroului din Atena pentru 3,2 mil. euro

O firmă din Câmpina a electrificat o extensie a metroului din Atena pentru 3,2 mil. euro (05-04-2012)

Furnizorul de servicii şi produse în domeniul electro-energetic Emon Electric din Câmpina, deţinut de familia Solomon, a proiectat, executat şi pus în funcţiune sistemul electric de tracţiune pentru proiectul de extindere a unei magistrale de metrou din Atena. Lucrările realizate de Emon Electric, care au trecut testele oficiale de punere în funcţiune, au costat circa 3,2 milioane de euro şi au demarat în 2008, odată cu semnarea contractului cu constructorul magistralei, Terna Energy.

"Activitatea pe piaţa elenă a devenit o constantă a afacerii noastre", a declarat Mircea Solomon, CEO al Emon Electric. Firma, înfiinţată în urmă cu 14 ani, a avut de-a lungul timpului colaborări cu firme precum Transelectrica, CEZ, Electrica, Siemens, RATB sau Metrorex.

Printre proiectele la care Emon Electric a mai lucrat se numără tramvaiul din Atena, staţia electrică de transformare de la Tariverde (judeţul Constanţa) sau centrala electrică pe gaze Petrom Brazi.

Emon Electric a avut un contract de 5,6 milioane euro cu RATB pentru modernizarea infrastructurii electrice a Tramvai Bucuresti, Linia 34

Consortiul AREVA Germania & Emon Romaniaa derulat un contract de 25,5 mil Euro pentru realizarea racordarii la Sistemul Energetic National a celul mai mare Parc Eolian din Sud Estul Europei : Fintinele Vest , Cogealac . Contractul a constat in realizare unei Statii de transformare de 400 kV cu puterea instalata de 750 MVA . 

 

Emon Electric a avut în 2010 afaceri de 38,7 mil. lei (9,2 mil. euro) şi un profit net de 3 mil. lei (circa 700.000 de euro) cu 159 de angajaţi, potrivit Ministerului de Finanţe. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0