Home » Stiri » Marcel Barbut, previzioneaza crestere de 20% a afacerilor Adeplast pentru 2012

Marcel Barbut, previzioneaza crestere de 20% a afacerilor Adeplast pentru 2012 (20-03-2012)
Producatorul de materiale de constructii AdePlast, controlat de omul de afaceri Marcel Barbut, are ca tintă optimistă pentru acest an cresterea cifrei de afaceri cu 20%, de la nivelul de 33,7 mil. euro raportat anul trecut.

Producatorul de materiale de constructii AdePlast, controlat de omul de afaceri Marcel Bărbut, are ca tinta optimista pentru acest an cresterea cifrei de afaceri cu 20%, de la nivelul de 33,7 mil. euro raportat anul trecut.

Tot pentru 2012, AdePlast are in plan deschiderea celei de-a treia fabrici combinate de materiale de constructii – mortare, polistiren şi vopsea – in Roman, judejul Neamt, ce presupune investitii de 10 mil. euro. Noua facilitate de productie va reduce costurile de distributie pentru zona de Est şi Nord-Est a tarii, dar va deservii în conditii de rentabilitate si clientii din Republica Moldova şi Ucraina.


„Cunoasterea în detaliu a pietelor unde exportăm ne-a permis o proiectie pertinentă a posibilitătilor de dezvoltare si a necesitătilor din ce în ce mai mari din zonă” a declarat Marcel Bărbuţ.

Preturi crescute

Cresterea costurilor de productie, ca urmare a scumpirii materiilor prime si a utilitătilor, a determinat AdePlast sa opereze primele majorări de preturi din acest an.

„AdePlast a efectuat deja o crestere de pret de circa 5% si estimăm că va exista şi o doua etapă de scumpiri. Va fi un plus de inca 5% la pretul produselor noastre in prima parte a trimestrului al doilea din acest an”, a subliniat proprietarul companiei.

Capacitatea totala de productie a AdePlast, pentru sectorul mortarelor, se ridica la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali in stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Anul trecut, AdePlast a pus în functiune o fabrică de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an.Aceasta este cea mai mare fabrica din Europa centrala si de Est.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0