Home » Companii » Constructori » Panda Construct

Panda Construct

Persoana contact: Sebastian

Adresa: Ploiesti, Prahova, Ploiesti, Prahova

Email: contact@pandaconstruct.ro

Web: www.pandaconstruct.ro

Telefon: 0747271187


Descriere: Panda Construct este firma de constructii de care aveti nevoie! Activam in Ploiesti dar si pe raza judetului Prahova si avem o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor civile si industriale. Intrucat folosim personal calificat si echipamente performante, va putem garanta atat calitatea lucrarilor noastre, cat si respectarea termenului de executie impus de dumneavoastra. Clientii nostri sunt oameni ca dumneavoastra, astfel preturile practicate si discounturile aplicate sunt foarte avantajoase.

 

 [ Toate ofertele companiei ] 

Ultimele oferte

Compania nu are nici o oferta activa

Ultimele articole in care apare denumirea aceastei companii

Compania nu figureaza in nici un articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.