Home » Companii » Amenajari » Wallrite SRL

Wallrite SRL

Persoana contact: Mihaela Sarbu

Adresa: Blvd. Eroilor, nr.26, bloc A4, ap.4, Sector 5, Bucuresti, 050514, Bucuresti, Bucuresti

Email: m.sarbu@wallrite.ro

Web: www.wallrite.ro

Telefon: 021 367 03 16


Descriere: Oferim solutii optime si profesionalism privind compartimentarea si amenajarea spatiilor. Beneficiati de solutii unice privind: Pereti demontabili, Pereti mobili, Amenajari interioare, Compartimentari diverse, Alte elemente de design interior. Doriti profesionalism, calitate si eficienta? Atunci Wallrite este raspunsul deoarece va putem oferi consultanta, dar si punere in aplicare a proiectului discutat. In acest fel, primiti cel mai bun sistem care este adaptat cerintelor specificate de dvs. Datorita cerintelor multiple ne adaptam si va vom oferi servicii complexe si integrate pentru a ne incadra in timpul si bugetul pe care l-am stabilit.

 

 [ Toate ofertele companiei ] 

Ultimele oferte

Compania nu are nici o oferta activa

Ultimele articole in care apare denumirea aceastei companii

Compania nu figureaza in nici un articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.