Home » Companii » Amenajari » Transparent Design

Transparent Design

Persoana contact: Alina Nechifor

Adresa: Bd. Theodor Pallady 315, Sector 3 , Bucuresti, Bucuresti

Email: td.webs9@gmail.com

Web: www.transparentdesign.ro/

Telefon: 0213453681


Descriere: Transparent Design ofera amenajari personalizate din sticla. Amenajarile interioare cuprind compartimentari sticla, usi si pereti din sticla, balustrade, placari cu sticla colorata si multe altele. Executam si amenajari exterioare precum copertine sticla, pereti exteriori, placari sticla etc. Aditional, oferim si servicii de prelucrare sticla. Printre clientii nostri se numara Hotel Ramada, City Mall, Deutsche Bank, Lake View, Maritimo Mall, Polona 68, Raiffeisen Bank si Generali Asigurari.

 

 [ Toate ofertele companiei ] 

Ultimele oferte

Compania nu are nici o oferta activa

Ultimele articole in care apare denumirea aceastei companii

Compania nu figureaza in nici un articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.