Home » Companii » Acoperisuri » UNITED MODULES SYSTEM SRL

UNITED MODULES SYSTEM SRL

Persoana contact: C Tihu

Adresa: Str Galata nr 55, Voluntari, Ilfov

Email: office@membranaepdm.ro

Web: http:/www.membranaepdm.ro

Telefon: 0784488848


Descriere: Izolatii de calitate,membrana EPDM, garantii, seriozitate, profesionalism Tehnologia de vulcanizare la rece ne permite sa va oferim membrana EPDM pe masura planurilor Dumneavoastra. Suntem printre putinii prestatori de servicii, autorizati de Firestone. EPDM-ul este un cauciuc sintetic care datorită structurii sale chimice are un excelent comportament in conditii climatice extreme. De la hidroizolarea teraselor, la bazine de stocare a apei sau canale de irigatii unde sunt necesare folii EPDM plane de mari dimensiuni livrate intr-o singura bucata pana la membrane tridimensionale pentru anveloparea rezervoarelor cilindrice. Membrana EPDM oferita pentru terasele verzi este rezistenta la penetrarea radacinilor si prefabricata la dimensiunile cerute. Membrana EPDM are o rezistenta mare la alungire => 300%, si este un produs usor de instalat pe orice tip de suprafata indiferent de forma si neregularitatile stratului suport. Apropape fara exceptie acoperisurile verzi sunt hidroizolate cu membrana EPDM tocmai datorita calitatilor sale exceptionale privind longevitatea si elasticitatea. Firestone Building Products este un furnizor de top mondial in hidroizolatii. Principala componenta a sistemului de hidroizolatii Firestone este membrana Firestone EPDM RubberGard, o membrana monostrat din cauciuc sintetic. Acest amestec este total vulcanizat si se prezinta sub forma unor folii de mari dimensiuni. Oferim garantie si service pentru toate lucrarile realizate! SERVICII: Izolatii cu cauciuc sintetic; Hidroizolatii cu membrana Firestone EPDM RubberGard; Instalari membrane hidroizolante Firestone RubberGuard EPDM ; Montaj membrana cauciuc pentru etanseizare bazine,iazuri, pastravarii ; Servicii de hidroizolare a teraselor verzi ; Constructii civile si industriale, traditionale sau metalice, containere modulare cu diferite destinatii.

 

 [ Toate ofertele companiei ] 

Ultimele oferte

Compania nu are nici o oferta activa

Ultimele articole in care apare denumirea aceastei companii

Compania nu figureaza in nici un articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.