Home » Companii » Constructori » SC EDILAND SRL

SC EDILAND SRL

Persoana contact: JERCAN ANDREI

Adresa: STR. A. VLAICU, NR. 7, Ploiesti, Prahova

Email: office.floraalpina@gmail.com

Telefon: 0722664561


Descriere: SC EDILAND SRL este o societate specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente acestora. Principalele domenii de activitate sunt:  Executarea constructiilor civile si industriale precum si a utilitatilor, anexelor si instalatiilor respective, conform proiectului prezentat de beneficiar;  Proiectarea si executia lucrarilor de constructii in intregime (la cheie) conform temei de proiectare a beneficiarului;  Executarea lucrarilor de consolidare, igienizare, renovare si schimbare a destinatiei constructiilor;  Prestari servicii legate de activitatea de constructii: confectii de lemn si metal, tamplarie, placaje gresie, faianta, zugraveli, vopsitorii, sarpante si invelitori, etc.

 

 [ Toate ofertele companiei ] 

Ultimele oferte

Compania nu are nici o oferta activa

Ultimele articole in care apare denumirea aceastei companii

Compania nu figureaza in nici un articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.