Home » Real Estate » English Version

 

Cele mai scumpe proprietati versus cele mai rentabile investitii
Clasamentul celor mai scumpe proprietati imobiliare a fost intocmit lunandu-se drept etaloane apartamente cu suprafata de 120 m2, in stare foarte buna, situate in centrul oraselor, peste 110 la numar, de pe tot cuprinsul globului, in special centre economice.

In topul celor mai scumpe proprietati imobiliare pe anul 2009 urmeaza Tokio si Hong Kong, secondate de New York, cu 14.900 $/ m2. Orasele europene Paris si Roma se situeaza pe pozitiile 7, respectiv, 9, in timp ce locul 10 este ocupat de Mumbai, cu 9.163 $/ m2. Bucuresti ocupa locul 26 in acelasi clasament, cu 5.184 $/ m2. Datele au fost colectate pe parcursul anului 2008, iar rata de schimb a dolarului este cea in vigoare la data de 27 ianuarie 2009. Bucuresti ocupa locul...

Data: 16-04-2009

 [ Citeste tot articolul ] 

 

Bucuresti: Pretul apartamentelor vechi coboara sub 1.000 euro/mp
Tendinta generala de scadere din segmentului rezidential observata inca din a doua jumatate a anului trecut continua intr-un ritm accelerat atat in Capitala, cat si in celelalte mari orase din tara.

Agentiile imobiliare si proprietarii au inceput sa reactioneze la semnalele din piata. Analiza prezentata de www.imobiliare.ro indica scaderi importante ale preturilor cerute de vanzatori pentru apartamentele din toata tara. In Capitala, unde tendinta de scadere este cea mai accentuata, un apartament cu doua camere situat intr-un bloc construit inainte de 1990 a ajuns sa fie scos la vanzare pentru un pret incepand cu 1.024 euro/mp. De exemplu, pentru un apartament cu doua c...

Data: 16-04-2009

 [ Citeste tot articolul ] 

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.