Home » Domenii » Oferte Speciale & Preturi

 

Sisteme de control inteligent pentru cladirile de birouri
In cadrul celei de a VI-a editie a expozitiei HiFi Arena, au fost prezentate de la sisteme high-end audio, incinte acustice, proiectoare multimedia, la sisteme de comanda si control.

RomAudioVideo a venit anul acesta si cu sisteme de control pentru case inteligente NetStreams, LCD-uri cu PC incorporat, monitoare touch-screen, difuzoare de perete si plafon cu design deosebit, sisteme audio hi-fi, sisteme home-cinema, CCTV-uri si mobiliere de prezentare. Pentru prima data in tara noastra, RomAudioVideo a adus in atentia publicului o gama hi-fi de difuzoare si sateliti din sticla, bazati pe tehnologia ADT (Acoustic Damping Tube) care consta in eliminarea dis...

Data: 06-01-2009

 [ Citeste tot articolul ] 

 

Eleganta si tehnologii avansate pentru electrocasnice “Eco - Living”
Electrocasnicele care ofera consumatorilor posibilitatea de a adopta un mod de viata ce protejeaza mediul inconjurator, fara compromisuri in ceea ce priveste eleganta si performanta, sunt din ce in ce mai cautate pe piața.

Produse cu design unic si inovativ au fost deja prezentate de LG in urma unor colaborari cu artisti. Colaborarea cu NellyRodi, companie recunoscuta pentru capacitatea de a identifica noi tendinte creative in design si lifestyle, a fost astfel o alegere naturala pentru conceptul “Eco-Chic Living” prezentat in cadrul targului de design interior Maison&Objet (Paris, 5-9 septembrie). Nu este pentru prima data cand cele doua companii isi reunesc fortele. In noiem...

Data: 26-10-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.