Home » Domenii » Lucrari Speciale

 

Vanzarile de tamplarie termoizolanta se vor tripla in urmatorii 3 ani
In prezent, piata tamplariei termoizolante din Romania se afla intr-o etapa sustinuta de crestere. Pana in anul 2011, vanzarile anuale de tamplarie termoizolanta se vor tripla, putand depasi nivelul de trei miliarde de euro.

Aceasta este concluzia unui studiu de ultima ora, realizat de departamentul de analize de piata al revistei Fereastra ,pe un grup de 229 de producatori de tamplarie ce activeaza pe piata romaneasca. In acest domeniu exista circa 6.000 de companii, din care mai mult de 3.000 de firme declara productia de ferestre ca fiind principalul obiect de activitate. In 2007 s-a evidentiat o crestere de aproximativ 30% a activitatii firmelor din industria de profil, nivel confirmat si pr...

Data: 26-11-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.