Home » Domenii » Acoperisuri

 

Piata foliilor pentru acoperisuri in expansiune accelerata
Desi reprezinta doar o componenta ce intra in sistemul de invelitoare, avantajele folosirii nefiind imediat vizibile, piata foliilor pentru acoperisuri este in expansiune accelerata, pe masura ce romanii sunt tot mai informati asupra beneficiilor pe termen lung.

O folie anticondens de calitate permite difuzia vaporilor ce se creeaza sub invelitoare si impiedica patrunderea apei si a vantului, este rezistenta la variatii mari de temperatura si asigura economii de energie considerabile. O folie bariera de vapori de calitate impiedica trecerea vaporilor din interior in termoizolatia acoperisului si, implicit, deteriorarea acesteia si permite reducerea cheltuielilor cu energia. Folia anticondens se aplica imediat sub tigla, peste termoiz...

Data: 27-11-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

 

Acoperisul vitrat
Acoperisurile transparente sunt optiuni preferate deseori in cazul cladirilor de birouri, centrelor comerciale, bazelor sportive, bazine, sere, dar si imobile rezidentiale.

Acoperisurile vitrate trebuie sa asigure dispersia optima a luminii naturale si protectia impotriva formarii condensului. Pentru aceasta, panourile transparente care alcatuiesc acoperisul pot fi din sticla, policarbonat sau materiale acrilice. De asemenea, pentru preluarea si dirijarea condensului se recomanda o panta a acoperisului mai mare de 18°, operatiuni care se realizeaza prin intermediul canalelor din profile sau cu ajutorul unor profile special adaptate pentru co...

Data: 24-10-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

Prima pagina « |1| 2| 3| 4| 5 |

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.