Home » Domenii » Instalatii

 

Incalzirea cu corpuri statice a spatiilor industriale
Incalzirea spatiilor de mari dimensiuni se poate realiza fie cu ajutorul centralelor termice care au in alcatuire cazane industriale de abur sau de apa calda, fie cu tuburi radiante, generatoare de aer cald ori aeroterme.

Cazanele din componenta centralelor termice pot avea puteri cuprinse intre 100 si 25.000 kW, in functie de cerintele locatiei respective In general, pentru a satisface necesarul de incalzire a unor spatii industriale, cazanele din componenta centralelor termice pot avea puteri cuprinse intre 100 si 25.000 kW, in functie de cerintele locatiei respective. In cadrul circuitului de incalzire primar, agentul termic – aburul sau apa - circula de la cazan, dimensionat confor...

Data: 24-10-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

 

Control mobil al instalatiilor electrice prin sistem radio
Actionarea intregii instalatii electrice a unui imobil poate fi comandata prin intermediul undelor radio. Un astfel de sistem asigura flexibilitate, confort si siguranta in actionarea echipamentelor si instalatiilor electrice.

Merten Connect de la Schneider Electric reprezinta o astfel de solutie de control a instalatiilor electrice. Sistemul central permite programarea simpla a unui numar de functii distincte, astfel incat obloanele sa se inchida sau sa se deschida automat, iar lumina si incalzirea sa ajunga si sa se mentina la nivelul dorit. De asemenea, utilizatorii pot crea scenarii personalizate, care grupeaza mai multe functii: cand proprietarii pleaca din imobil, pot selecta stingerea auto...

Data: 24-10-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

 

Conditii pentru iluminatul spatiilor de lucru
Iluminatul artificial trebuie sa fie proiectat astfel incat sa asigure o distributie uniforma a luminii in spatiu, pentru a permite o cat mai mare libertate in privinta pozitionarii posturilor de lucru.

De asemenea, un sistem de iluminat eficient din punct de vedere al consumului de energie trebuie sa contina intotdeauna componente electronice. Acestea au ca rol principal imbunatatirea calitatii luminii, reducerea consumului de energie electrica si, nu in ultimul rand, reducerea costurilor. La proiectarea unui sistem de iluminat trebuie sa se tina seama de conditiile reale de amplasare a corpurilor de iluminat, si anume, daca plafonul este divizat in casete - mai ales cand...

Data: 24-10-2008

 [ Citeste tot articolul ] 

Prima pagina « |1| 2| 3| 4| 5| 6| 7 |

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.