Home » Real Estate » Comerciale/industriale » Gigantul imobiliar Avrig 35, executat de Fisc. Ce bunuri sunt scoase la vanzare

Gigantul imobiliar Avrig 35, executat de Fisc. Ce bunuri sunt scoase la vanzare
Avrig 35, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, este executat silit de Fisc, probabil in contul unor datorii neachitate. Vezi cum isi recupereaza statul banii.

  Administratia Finantelor Publice sector 1 va scoate la licitatie, pe 7 martie, un numar de 12 autoturisme apartinand dezvoltatorului imobiliar Avrig 35.

Preturile autoturismelor pornesc de la 9.000 lei, inclusiv TVA, pentru un Cielo din 2007, si ajung la 260.000 lei in cazul unui BMW 750 LI.

Cele 12 autoturisme sunt evaluate la peste 500 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Problemele pentru grupul Avrig 35 au inceput inca de acum 2 ani, cand compania imobiliara londoneza Bonotel Ltd a cerut insolventa firmelor Office Development, Focsani Investment si Piatra Neamt Development.

Aceste firme sunt detinute de Central Eastern European Real Estate, companie membra a grupului Avrig 35, controlat de omul de afaceri Alexander Hergan. Cele trei firme au intrat ulterior in insolventa.

In vara anului trecut, Unicredit Tiriac Bank a depus o cerere de insolventa importriva Avrig 35 SRL, care nu a intrat insa in insolventa.

Grupul Avrig 35 avea in 2007 un portofoliu de proiecte finalizate si in plan in valoare de circa 1 miliard euro. Compania este dezvoltatorul unor proiecte ca Charles de Gaulle Plaza (foto) sau Iris Shopping Center Bucuresti si Pitesti, care au fost deja vandute.

Avrig 35 a fost infiintat in 1999 de Alexander Hergan si un grup de investitori americani. Hergan nu se mai ocupa insa de conducerea operatiunilor dezvoltatorului din 2010, cand actionarii au decisschimbarea lui din functie.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.