Home » Domenii » Oferte de Munca » Norvegienii caută ingineri români, pentru salarii de 8.000 de euro

Norvegienii caută ingineri români, pentru salarii de 8.000 de euro
Firmele din Norvegia caută ingineri români. Salariile variază între 4.000 şi 8.000 de euro lunar, iar contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată.

 Joburile sunt disponibile la Oslo şi vizează ingineri specializaþi în mecanică, construcţii sau inginerie electrică.

Posturile sunt disponibile prin reţeaua EURES şi sunt postate pe site-ul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM). Vezi mai multe detalii aici.

Angajatorii din Norvegia au mai recrutat pe piața locală medici radiologi, ingineri şi electricieni cu experienţă în sectorul naval. Medicii români pot câștiga în Norvegia până la 9.000 de euro brut lunar, iar inginerii și electricienii pot câștiga în sectorul naval peste 5.000 de euro.

În primele zece luni ale acestui an, peste 140.000 de români au obţinut un contract de muncă în străinătate. Peste 71.000 de persoane au plecat la muncă în afara ţării prin intermediul agenţiilor de recrutare şi peste 73.000 prin ANOFM.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.