Home » Domenii » 100% Investigatii » ADIUM- aditiv superfluidizant din noua generaţie, pentru elemente prefabricate din beton

ADIUM- aditiv superfluidizant din noua generaţie, pentru elemente prefabricate din beton
Grupul Isomat , produce și comercializează o gamă completă de aditivi pentru betoane (plastifianti, superplastifianți, întârzietori și acceleratori de priză, antrenori de aer și impermeabilizanți), precum și produse de ultimă generație, pe bază de eteri policarboxilici.


 

Grupul Isomat , produce și comercializează o gamă completă de aditivi pentru betoane (plastifianti, superplastifianți, întârzietori și acceleratori de priză, antrenori de aer și impermeabilizanți), precum și produse de ultimă generație, pe bază de eteri policarboxilici.

Savvas Antoniadis, director General  al Isomat Romania a declarat: „Unul din produsele,  cu tendinţă mare de creştere în privinţa vânzărilor, din oferta noastră de aditivi este reprezentat de ADIUM, acesta fiind un superfluidizant policarboxilic din noua generaţie. Isomat a reușit să dezvolte  parteneriate de durată cu societăți producătoare de ciment din România. Chiar și în intervalul de criză economică, investițiile proprii nu au lipsit și au vizat, in mod special, îmbunătățirea și extinderea gamei de produse, pentru susținerea noilor tendințe de pe piața betonului. “

ADIUM  este un superfluidizant policarboxilic din noua generaţie, preparat special pentru producerea de betoane cu lucrabilitate mare, cu rezistenţe ridicate şi durată mare de viaţă.

Folosirea aditivul Adium conferă următoarele avantaje:

 

·         Adăugat la prepararea betonului, reduce necesarul de apă de amestec cu până la circa 20% (ADIUM 130) si 30% (ADIUM 150), drept urmare, reduce raportul apă/ciment (A/C), rezultatul fiind creşterea semnificativă a rezistenţelor iniţiale şi finale ale betonului.

·         Adăugat în betonul preparat, îmbunătăţeşte semnificativ lucrabilitatea acestuia, fără să necesite apă în plus.

·         Contribuie la o mai bună hidratare a cimentului având drept rezultat realizarea celui mai ridicat grad de utilizare a acestuia.

·         Facilitează compactarea betonului, acţionează împotriva segregării componentelor sale şi îmbunătăţeşte semnificativ lucrabilitatea acestuia.

·         Reduce semnificativ contracţia de priză (evitarea fisurării).

·         Contribuind la compactarea foarte bună a betonului, îmbunătăţeşte impermeabilitatea acestuia.

·         Creşte rezistenţa betonului la carbonatare.

·         Creşte rezistenţa betonului la ionii de clor.

·         Nu acţionează ca antrenor de aer.

·         Nu conţine cloruri sau alte componente corozive.

·         Este compatibil cu toate cimenturile de tip Portland.

 

 

Adium este superior superfluidizanţilor clasici în privinţa eficienţei, dat fiind faptul că adăugat în cantităţi mici reduce semnificativ cantitatea de apă şi conferă o fluidizare puternică de lungă durată.

 

ADIUM(130,150) constituie un sprijin necesar pentru prepararea betonului cu rezistenţe ridicate, a betonului aparent, a betonului pompabil etc. Este indicat pentru betonarea fundaţiilor, subsolurilor, bazinelor, podurilor, canalelor, tunelurilor, staţiilor de epurare biologică, piscinelor etc.

Este ideal pentru turnarea elementelor prefabricate din beton.

 

Consumul recomandat este de 0,20-0,50 kg la 100 kg ciment, pentru ADIUM 150,  și de 0,30-0,70 kg la 100 kg ciment, pentru ADIUM 130.

Mai multe detalii despre aditivii Adium găsiți pe www.isomat.ro sau la telefon 021 3000 482 (departamentul tehnic)

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.