Home » Domenii » Acoperisuri » Cum devii dealer autorizat Coilprofil?

Cum devii dealer autorizat Coilprofil?
Divizia locala a companiei belgiene Coilprofil, producator european in domeniul profilarii produselor metalice, a derulat in perioada 25 martie – 15 mai 2008 programul de autorizare a dealerilor.

Autorizarea societatilor a depins de urmatoarele aspecte: evolutia societatii, numarul de echipe de montaj, existenta unui spatiu de prezentare si vanzare, corectitudinea montajului si indeplinirea optima a cerintelor beneficiarilor. Programul s-a desfasurat in mai multe etape, doar cei care au indeplinit toate conditiile cerute ajungand la ultima etapa, respectiv incheierea contractului si acordarea statutului de dealer autorizat.

Pentru a se putea dezvolta corect pe termen lung, societatile de pe piata constructiilor sunt nevoite sa tina pasul nu numai cu cererea, ci si cu dezvoltarea tehnica si sa ofere servicii de cea mai buna calitate. Prin acest program, compania belgiana a dorit sa vina in intampinarea clientilor sai, sa contribuie la imbunatatirea calitatii serviciilor si la incurajarea competitivitatii pe piata de profil.

Coilprofil isi promoveaza colaboratorii si contribuie continuu la dezvoltarea lor prin diverse activitati. La sfarsitul lunii mai, Coilprofil a organizat pentru angajatii dealerilor sai cursul de montaj pentru tigla metalica "Metigla", implicandu-se astfel in formarea lor profesionala.

Compania belgiana este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2001, iar in 2002 a deschis o unitate de productie in localitatea Ceptura din judetul Prahova, in care a investit 8 milioane euro. Anul trecut, Coilprofil a inregistrat o cifra de afaceri de 10 milioane euro, ajungand la o crestere de aproximativ 45%, comparativ cu 2006. Pentru acest an oficialii companiei prevad cresterea cifrei de afaceri cu 50%, fata de 2007, pe baza produselor lansate in 2007 si a dezvoltarii serviciilor.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.