Home » Domenii » Infrastructura » Nouă drumuri din Oradea intră în modernizare

Nouă drumuri din Oradea intră în modernizare

  La Oradea vor începe lucrările de modernizare a nouă străzi din cartierul Episcopia, însumând aproape 3 km. Valoarea cumulată a lucrărilor este de 2,22 milioane lei, fără TVA, au anunţat reprezentanţii Primăriei Municipiului Oradea.
Lucrările vizează străzile Dunaevski Isaac, Valea Nucului, Rectorului, Nicolae Filimon, Zmeurei, Avicena, Gutuilor, Parângului şi Filatov. Intervenţiile vor consta în asfaltarea carasabilului, a acceselor auto la case şi a trotuarelor, realizarea marcajelor, dar şi în realizarea unei rigole carosabile pentru apele pluviale
"Municipalitatea a predat, la începutul săptămânii trecute, amplasamentele pentru primele şase străzi, de mâine urmând să înceapă lucrările. Pentru următoarele trei, lucrările vor demara săptămâna viitoare", a spus domnul Ilie Bolojan, Primarul Municipiului Oradea.
Lucrările pe şase străzi vor fi efectuate de "Drumuri Orăşeneşti" SA, două străzi vor fi modernizate de "Gauss Topo", iar pe strada Filatov va lucra "Drum Construct" SRL. Durata lucrărilor este de două luni.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.