Home » Domenii » Investitii Publice » Kober, singurul producător de vopsea cu etichetă ecologică

Kober, singurul producător de vopsea cu etichetă ecologică
Pentru Aurel Kober, criza a avut și efecte pozitive: „O perioadă de criză, cu toate problemele ei, reprezintă și o oportunitate, în sensul că este o șansă pentru un antreprenor de a-și reanaliza afacerea și de a revedea misiunea ei. Criza te obligă sa îți eficientizezi activitățile și să scoți în evidență esența afacerii”.

Omul de afaceri a încercat să mențină vie esența afacerii în criză prin ofertarea micilor cumpărători. Cea mai importantă realizare de anul acesta a fost obținerea dreptului de a folosi eticheta ecologică pentru 4 produse din gamă: Zertifikat, Zertifikat Plus, Ecolux și amorsa pentru zidărie. Astfel, Kober a devenit singurul producător din România care a obținut această etichetă pentru sisteme de protecție.


El mai deține două fabrici de lacuri și vopsele la Piatra Neamț și o fabrică de centrale termice în localitatea Vaduri. Alte investiții importante au fost punerea în functiune a unei noii unități de productie la Săvinești, modernizarea sectiilor de productie pe platforma Turturești, precum și deschiderea unui nou punct de lucru în Craiova.

Cifra de afaceri pe 2010 a fost 146,4 milioane de lei (34,7 milioane de euro) și a scăzut foarte putin față de cea pe 2009, care a fost de 35,5 milioane de euro. Și profitul a scăzut de la 14, 1 milioane de lei la 11,6 milioane de lei (2,7 milioane de euro).

Anul trecut, Aurel Kober a ocupat locul 218 în top 300, cu o avere evaluată la 28-30 de milioane de euro. În timpul liber, omul de afaceri proiectează în atelier diverse instalatii și utilaje, face drumeții montane, citește și vizionează documentare și filme. Atunci când pleacă în vacanță, preferă destinații din România. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.