Home » Domenii » Acoperisuri » Piata foliilor pentru acoperisuri in expansiune accelerata

Piata foliilor pentru acoperisuri in expansiune accelerata
Desi reprezinta doar o componenta ce intra in sistemul de invelitoare, avantajele folosirii nefiind imediat vizibile, piata foliilor pentru acoperisuri este in expansiune accelerata, pe masura ce romanii sunt tot mai informati asupra beneficiilor pe termen lung.

O folie anticondens de calitate permite difuzia vaporilor ce se creeaza sub invelitoare si impiedica patrunderea apei si a vantului, este rezistenta la variatii mari de temperatura si asigura economii de energie considerabile. O folie bariera de vapori de calitate impiedica trecerea vaporilor din interior in termoizolatia acoperisului si, implicit, deteriorarea acesteia si permite reducerea cheltuielilor cu energia. Folia anticondens se aplica imediat sub tigla, peste termoizolatie, in timp ce bariera de vapori se aplica sub termoizolatie, in interiorul constructiei.
 
Final Distribution vizeaza vanzarea a 1,5 milioane metri patrati de membrane in 2008 
 
In anul 2007, Final Distribution a vandut 900.000 mp de folii anticondens si bariera de vapori Delta, din care aproximativ 20% s-au vandut ca urmare a promovarii in sistemul de invelitori Gerard. Pentru 2008, obiectivele companiei prevad cresterea cu 80% a volumului de vanzari, targetul fiind de 1,5 milioane de mp vanduti pana la sfarsitul anului. Incepand cu acest an, sunt vizati si antreprenorii si dezvoltatorii de proiecte, care reprezinta piata tinta pentru membranele de protectie pentru fundatii.
Experienta de peste 100 de ani in productia foliilor anticondens si bariere de vapori a companiei Dorken Germania reprezinta garantia calitatii, sustin reprezentantii Final Distribution. In prezent, Dorken distribuie in majoritatea tarilor din Europa, fiind unul din liderii europeni. Cifra de afaceri a companiei Dorken in 2007 a fost de peste 220 milioane euro, din care aproximativ 70% s-a realizat din export.
Incepand cu anul 2006, Final Distribution este reprezentant exclusiv al brandurilor Gerard (tigla metalica cu acoperire de piatra naturala produse de AHI Roofing Noua Zeelanda) si Delta (folii anticondens si bariera de vapori produse de Dorken Germania).

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.