Home » Domenii » Investitii Publice » Cutremur de 4.8 in Vrancea. Bucurestiul a fost zgaltait destul de puternic

Cutremur de 4.8 in Vrancea. Bucurestiul a fost zgaltait destul de puternic
Un seism cu magnitudinea de 4,8 pe Richter a avut loc in aceasta dimineata in zona Vrancea, in jurul orei 5,40. Seismul s-a simtit destul de bine si in Bucuresti.

Un seism cu magnitudinea de 4,8 pe Richter a avut loc in aceasta dimineata in zona Vrancea, in jurul orei 5,40. Seismul s-a simtit destul de bine si in Bucuresti.

Romania a fost zguduita marti dimineata de un cutremur cu magnitudinea de 4,7 pe Richter, potrivit informatiilor oferite de USGS.com, in timp ce Centrul Seismologic Europeano-Mediteraneean l-a creditat cu 4.8 pe Richter. Seismul a avut loc la adancime de 130 de km si a fost localizat la circa 11 km de Valea Ramnicului si 52 de km de Focsani

Potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului cutremurul a fost de 5,1, insa ulterior magnitudinea sa a fost revizuita la 4.8. Site-ul institutiei a cazut insa imediat dupa seism si si-a revenit dupa aproape o ora.

 „E ceva ce apare de aproximativ la 2-3 ani in Vrancea. Era de asteptat. Din punct de vedere al replicilor daca va avea replici va avea replici putine. In mod normal nu ar trebui sa urmeze ceva in perioada urmatoare. Cat priveste replicile seismului, daca va avea, acestea vor fi putine si mai mici ca magnitudine, deci nu vor fi simtite”, a declarat  directorul stiintific al INFP, Mircea Radulian. 

Cutremurul s-a simtit destul de bine in Bucuresti, dar si in alte zone din tara: Focsani, Buzau, Craiova sau Ramnicu Valcea.

Alte doua seisme sub 3 pe Richter au avut loc in zona Vrancea in ultimele doua zile 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.