Home » Domenii » Lucrari Speciale » Cea mai mare firma de termopane din Arad e de vanzare

Cea mai mare firma de termopane din Arad e de vanzare
Cu o cifra de afaceri pe 2007 de 1 milion de euro, singurul producator cu capacitate mare de sticla termopan din judetul Arad este evaluat la 3 milioane de euro.

Infiintata in anul 2004, Plastotherm este singurul producator cu capacitate mare de sticla termopan din judetul Arad, detinand 50% din piata sticlei din judet si avand ca tinta acapararea a 90% din piata zonala a productiei de sticla, precum si lider zonal in productia de tamplarie PVC si aluminiu, conform reprezentantilor companiei. Firma are o cifra de afaceri pe anul 2007 de 1 milion euro, cu 50 % mai mult decat cifra de afaceri din anul 2006. Se estimeaza o crestere a cifrei de afaceri ce poate ajunge la 1,5 milioane euro pana la sfarsitul anului 2008, datorita investitiilor facute. Infrastructura firmei este compusa din doua showroomuri moderne in orasul Arad si o hala noua de productie, achizitionata anul trecut, avand o suprafata de 2.500 mp, dotata cu masini si echipamente noi de productie germana si italiana.
Firma, cu o capacitate de productie de 10.000 – 12.000 mp/luna de sticla termopan si 50 de unitati/zi de tamplarie, are in prezent 45 de angajati si este deservita de 11 autoturisme.
Cu un brand bine dezvoltat pe piata locala,  principalele produse ale firmei Plastotherm sunt: geam termoizolant; ferestre si usi cu profil din PVC Rehau Germania; ferestre si usi cu profil din aluminiu Balkan Grecia; pereti cortina din profil de aluminiu Balkan Grecia; plase de insecte fixe (balamale sau cleme), rulou; rolete exterioare din PVC sau aluminiu; jaluzele verticale si orizontale. Plastotherm a realizat numeroase lucrari atat pentru clienti din tara, cat si din afara tarii (Germania) si are numeroase contracte de furnizare permanenta a sticlei termopan.
Pentru ca doresc sa-si stabileasca domiciliul in Germania, proprietarii, familia Harangus a decis sa renunte la firma din Romania

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.