Home » Real Estate » English Version » Care va fi pretul apartamentelor anul viitor.

Care va fi pretul apartamentelor anul viitor.
Consultantii imobiliari spun la unison ca anul viitor nu va aduce modificari semnificative ale pretului apartamentelor.

Consultantii imobiliari spun la unison ca anul viitor nu va aduce modificari semnificative ale pretului apartamentelor.
"Independent de potentialul enorm pe care il are piata din Romania si mai cu seama piata din Bucuresti, este dificil sa vorbim de o crestere a numarului de tranzactii, nemaivorbind de preturi, in viitorul apropiat", spun reprezentantii Jones Lang LaSalle.

"Nu sunt optimista in privinta unei cresteri a preturilor proprietatilor rezidentiale in 2012. Mai mult, sper doar ca actualele preturi sa se mentina", a declarat pentru "Adevarul" si Ruxandra Cleciu, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare. Ca urmatoarele luni nu vor aduce "nicio schimbare notabila" in ceea ce priveste preturile din rezidentialul autohton cred si specialistii de la Colliers International.

O opinie discordanta este exprimata de reprezentantii companiei de consultanta DTZ Echinox, relateaza Adevarul. Ei lanseaza chiar un scenariu optimist in care apartamentele, atat cele noi, cat si cele vechi, se vor scumpi cu 5% in 2012 fata de acest an.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.