Home » Domenii » 100% Interviuri » Investiţie de 14 milioane de euro în fabrica Cesarom de la Cluj Napoca

Investiţie de 14 milioane de euro în fabrica Cesarom de la Cluj Napoca
14 milioane de euro vor fi investiţi până la finele anului 2013 în cadrul fabricii Cesarom de la Cluj Napoca. Astfel, compania mizează pe majorarea cotei de piaţă până la 45% în următorii 3 ani, pe creşterea producţiei anuale cu aproximativ 30%, dar şi pe intensificarea exporturilor.

Investiţiile se vor îndrepta către retehnologizarea fabricii de la Cluj Napoca, către creşterea capacităţii de producţie prin inaugurarea unei noi linii, dar şi către infrastructura unităţii şi mana-gementul calităţii”, a declarat Christian Morath, Director General al Cesarom.

Continuarea articolului o gasiti in editia tiparita a Revistei 100% construct, editia 20 ( iunie-iulie 2011), la pagina 8.
Revista se poate obtine de la magazinele de presa sau prin abonament direct.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.