Home » Real Estate » English Version » Falimentul Tower, cerut din nou in instanta

Falimentul Tower, cerut din nou in instanta
Firma de constructii TCI Contractor, unul dintre constructorii angrenati in dezvoltarea proiectului imobiliar de la Tower, a cerut saptamana trecuta Tribunalului Comercial Cluj inceperea procedurii de insolventa a firmei Tower, in cazul ansamblului de pe Calea Manastur.

Cumparatorii apartamentelor spera ca in acest fel sa-si recupereze si ei banii dati in urma cu mai multi ani. Firma SC TCI SRL a cerut insolventa Sterling International Development pentru o datorie de catreva zeci de mii de euro. Firma acuza faptul ca a executat lucrari pentru care nu a fost platita. In cazul in care instanta va admite cererea, firma Sterling va ajunge la reorganizare juridica.

“Daca nu se va putea reorganiza firma ne vom putea inscrie si noi la masa credala si vom putea sa ne recuperam banii prin vanzarea la licitatie a bunurilor firmei”, spera Veronica Cohut, una dintre persoanele pagubite. Primul termen in acest dosar de insolventa a fost fixat pentru data de 28 iunie.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.