Home » Domenii » Arhitectura - Proiectare » Studii pentru magistrala de metrou Rahova-Colentina

Studii pentru magistrala de metrou Rahova-Colentina
Metrorex vrea sa organizeze o licitatie pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru Magistrala VII de metrou Rahova-Colentina, lucrarile urmand sa se desfasoare pe o perioada de circa 7-8 ani.

"Metrorex isi propune organizarea unei proceduri de atribuire care sa asigure angajarea unui prestator de servicii de proiectare calificat in servicii de arhitectura si de inginerie specializata in domeniul transportului public urban subteran de metrou. Obiectivul contractului este de a furniza beneficiarului solutia optima pentru realizarea noii linii de metrou, din punct de vedere tehnico-economic si cu asigurarea incadrarii in timp si in buget", se arata intr-un comunicat al companiei.

 

Magistrala va fi realizata pe traseul Alexandriei-Piata Unirii-Voluntari si va asigura legatura pe directia sud vest-nord est, intre zona centrala si cartierele Rahova si Colentina, se arata intr-un anunt al Metrorex.

 

Lungimea liniei este de circa 21 km, iar numarul probabil al statiilor 31. Metrorex estimeaza ca documentatia si indicatorii tehnico-economici ai investitiei vor fi elaborati in 12 luni.

 

Anul trecut, operatorul a lansat un anunt de intentie pe site-ul de achizitii publice, pentru elaborarea acestor studii, la o valoare estimativa a contractului de 55,42 milioane de lei, fara TVA.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.