Home » Real Estate » English Version » Preturile la case in Marea Britanie continua sa scada pentru a patra luna consecutiv

Preturile la case in Marea Britanie continua sa scada pentru a patra luna consecutiv

Preturile medii la case in Marea Britanie au inregistrat luna trecuta o scadere de 0,9%, pe fondul reducerii cererii, preturile fiind in scadere pentru a patra luna consecutiv, potrivit datelor furnizate de compania de consultanta imobiliara Hometrack, citata de Bloomberg.

Astfel, pretul mediu al unei locuinte se ridica la putin peste 156.000 de lire sterline. Cererea pentru locuinte a scazut in acelasi interval cu putin peste 2%, in timp ce oferta imobiliara a inregistrat o crestere de 1,9%.

Oficialii Hometrack apreciaza ca scaderile de pret vor continua pana cel mai devreme in primavara lui 2011, tinand cont de evolutia economica incerceta pe plan local, precum si pe fondul impactului masurilor de austeritate luate de guvernul britanic.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.