Home » Domenii » Instalatii » Pachet complet pentru utilarea zonelor wellness de la Wellnex Hidrotech

Pachet complet pentru utilarea zonelor wellness de la Wellnex Hidrotech
Intr-o lume dominata de probleme, griji si stres, Wellnex Hidrotech isi propune sa creeze un spatiu menit visarii si rasfatului, oferind o paleta larga de produse pentru relaxare.

”Experții nostri consiliaza clientii in alegerea celor mai potrivite produse care sa raspunda nevoilor, dar si restrictiilor acestora. Oferta Wellnex cuprinde produse atat pentru spatiul public, cat si pentru cel privat, si ma refer aici la cazi cu hidromasaj, cabine de dus, saune uscate si saune umede, minipiscine si piscine, solarii, sezlonguri incalzite, iar enumerarea ar putea continua. Urmeaza faza de proiectare si punerea in opera a lucrarii comandate”, explica Liliana Cutas, director general Wellnex Hidrotech.

Cazi comandate prin SMS
Oferta de CAZI se concretizeaza intr-o varietate de forme, adaptabile oricarui tip de spatiu: cazi acrilice dreptunghiulare, de colt, simetrice si asimetrice, ovale sau rotunde, atat pentru una, cat si pentru doua persoane. In ce priveste sistemele de hidromasaj, acestea pot ajunge pana la a fi comandate prin SMS, combinand in acelasi timp hidroterapia cu aromoterapia, cromoterapia si meloterapia.
CABINELE DE DUȘ sunt echipate cu panel de hidromasaj si pot fi dotate cu generatoare de abur, radio si accesorii din lemn de teak, precum si iluminate cu fibra optica de tipul starry sky.

O piscina sau o minipiscina? Sau poate amandoua...
Gama de MINIPISCINE variaza ca tip (supraterane si ingropate), forma si ca dimensiuni, fiind echipate cu sisteme profesionale de filtrare, special proiectate pentru uz public si uz privat. 
In cazul in care detineti spatii mai generoase si va doriti o PISCINA, specialistii nostri va proiecteaza si monteaza echipamentele si accesoriile aferente acestora: instalatii de alimentare si evacuare, instalatii de recirculare si filtrare, sisteme de conditionare a apei, scari, tobogane, cascade, sisteme de inot contracurent, etc.
Materiale revolutionare sau esente rare 
SAUNELE proiectate si montate de Wellnex se adapteaza oricarui tip de spatiu, fie ca e vorba de un subsol sau o mansarda, fie ca doriti punerea in valoare a unei nise, sau sunteti restrictionat de o grinda. Esentele lemnoase variaza de la rasinos autohton si pin finlandez, pana la esente rare precum cedru rosu. 
Un material revolutionar, cu proprietati remarcabile in ceea ce priveste rezistența la apa si la temperaturi ridicate, WEDI sta la baza realizarii saunelor umede, dar si a altor elemente de mobilier si de baie: coloane de duș, cazi, lavoare...Limita este doar imaginatia. 
SOLARIILE intregesc armonios oferta noastra, colectia cuprinzand atat aparate verticale, cat si orizontale. 
 
Va invitam sa vedeti o parte din produsele din oferta WELLNEX pe pagina noastra de internet, sau
intr-unul din magazinele distribuitorilor autorizati, DELTA DESIGN si CONSTAM, dupa care nu va ramane decat sa ne contactati (direct sau prin intermediul distribuitorilor) pentru a proiecta impreuna oaza de relaxare pe care v-o doriti.

S.C. WELLNEX HIDROTECH S.R.L.
Str. Ghetu Anghel 84-90
Sect. 3, Bucuresti
Tel: 0372.140.747
Fax: 0372.140.742
office@wellnex.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.