Home » Domenii » Materiale de Constructii » Vopsea ecologica pe baza de celuloza

Vopsea ecologica pe baza de celuloza

Suprafețele indicate pentru aplicare sunt cele din fibre dure, tapete, gipscarton, placi din fibre de gips, tencuiala si piatra. Aplicarea peste straturi vechi de dispersie este recomandata doar daca se face o aplicare pe o suprafața de proba care are rezultate pozitive. In 2004 si / 2006, revista Oko-test din Germania a realizat testul «Vopsele interioare pentru alergici», unde au fost testate 11, respectiv 9 produse diferite, de la producatori mari de vopsele din Germania. Vopseaua pe baza de clei Kreidezeit a obținut punctajul maxim, devenind vopseaua recomandata pentru alergici de cei de la Oko-Test. De asemenea, vopseaua de clei Kreidezeit s-a dovedit a fi cea mai buna și cea mai economica dintre produsele testate (Kreidezeit, Leinos, Livos, J.W. Ostendorf, Alpina, Brillux, Caparol, Keim).

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.