Home » Real Estate » Birouri » 1.400.000 m patrati spatii de birouri inchiriabili in capitala

1.400.000 m patrati spatii de birouri inchiriabili in capitala
Daca la sfarșitul anului 2007 piața birourilor de inchiriat se ridica la 1 milion mp, pentru 2008 se preconizeaza o crestere de 50%.

Aceasta estimare este valabila in situația in care procentul de finalizare a proiectelor va fi același cu cel anunțat la lansare.
Contractele de preinchiriere se semneaza de multe ori chiar de la anunțarea proiectului in piața, iar, la momentul finalizarii, acesta ajunge sa fie inchiriat in proporție de 100%. Fiind un segment stabil, cu contracte de inchiriere incheiate pe termen lung, spațiile de birouri atrag investitorii și intensifica concurența. ”Numarul suprafețelor inchiriabile este așteptat sa creasca in continuare, pana la dublarea stocului in 2009-2010 și chiar depașirea pragului de 2 milioane mp inchiriabili din București”, susține Raducanu.
Daca in urma cu 2-3 ani stocul de birouri era format preponderent din cladiri de clasa B, in prezent exigența cererii face ca noile cladiri sa fie furnizate la cele mai inalte standarde de dotare de clasa A.

Situația stocului existent de cladiri de birouri din București, la sfarșitul anului 2007, insuma aproximativ 1 milion mp inchiriabili, dintre care aproximativ 300.000 mp au fost livrați numai in anul 2007. Pentru 2008
se preconizeaza ca spațiile de birouri sa atinga un total de 1,4 milioane mp inchiriabili

Mihaela Raducanu,
directorul departamentului
Birouri, Regatta

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.