Home » Domenii » Energie » Mapei Group profita de criza și se extinde și in Bulgaria

Mapei Group profita de criza și se extinde și in Bulgaria

Mapei Group, lider mondial in producția de adezivi și produse pentru construcții, iși consolideaza poziția pe piața din Estul Europei, prin achiziționarea in decembrie 2009 a fabricii de mortare și adezivi aparținand companiei bulgare Orgachim – Policolor, un nume important la Bursa din Sofia.
Fabrica din Ruse produce adezivi pentru placi ceramice și sisteme de izolare termica.  Cu o suprafața de 15.000 mp, aceasta beneficiaza de cele mai noi dotari tehnologice bazate pe respectarea mediul inconjurator. Este a patra achiziție importanta pe care Mapei a facut-o in 2009. Inca de la inceputul anului trecut a preluat producatorul italian de membrane și hidroizolații Polyglass Spa (deținator a doua fabrici in Italia și trei in USA), in martie producatorul american de adezivi pentru pardoseli textile, vinilice și ceramice All- Purpose Adhesive Co. (APAC) din Dalton, USA, iar in luna septembrie compania austriaca Betontechnik GmbH, producatoare de aditivi pentru betoane  speciale.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.