Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Platforma foarfeca Compact 10 DX de la Haulotte

Platforma foarfeca Compact 10 DX de la Haulotte
Platformele produse de Haulotte Group pot lucra atat in spații inchise cat și in exterior, indiferent de inalțimea de lucru. Unul dintre cele mai solicitate utilaje din parcul CDP Acces – Groupe Piroux este platforma foarfeca Compact 10 DX, utila pana la inalțimi de 10 m.


Platforma Foarfeca

Caracteristici Compact 10 DX

 

 

Inalțimea de lucru 10,2 m
Capacitatea platformei 565 kg
Inalțimea platformei 8,2 m
Lungime 2,65 m
Lațime 1,80 m
Inalțime cu braț pliat  2,37 m
Inalțime de tranport 1,5 m
Dimensiunea platformei 2,50 x 1,54 m
Greutate 3330 kg
Coeficient rampa 40%
Viteza ridicare/coborare 35/40 m
Viteza de deplasare 0,8/5,5 km/h
Raza de intoarcere 3,8m
Putere 17,9 kw

 

 


Platformele CDP Access de la HAULOTTE simplifica munca și o optimizeaza

Sprijinul acordat de catre Grupul Haulotte, unul dintre cei mai importanți producatori de platforme mobile din lume, a facut ca firma CDP Access Groupe Piroux sa se mențina de 5 ani in topul distribuitorilor de nacele din Romania.
Prin crearea unei activitați noi pentru Grupul Piroux, in anul 2003 a fost inființata o societate de inchiriere și vanzare de utilaje pentru lucrari publice, localizata la Pitești: CDP Access - Groupe Piroux.
In domeniul de activitate al CDP Access - Groupe Piroux se regasesc
vanzarea și inchirierea de platforme mobile, reparații, intreținere și piese de schimb originale.
Cu un parc de nacele de peste 250 de modele, CDP Access-Groupe Piroux este printre cele mai importante firme de inchirieri de utilaje din Romania pentru lucrari la inalțime. Gama de platforme aeriene comercializate sau oferite spre inchiriere de catre CDP Access Groupe Piroux cuprinde nacele catarg, verticale, telescopice, foarfece, tractate și articulate.
CDP Access – Groupe Piroux ofera clienților sai soluții financiare in sistem leasing, acordand posibilitatea de buy-back necondiționat pentru orice produs cumparat. CDP Access – Groupe Piroux este importator unic pentru principalul fabricant de platforme mobile de ridicat cu nacela din europa: firma Pinguely-Haulotte.
Serviciul de asistența in garanție și postgaranție asigura o buna funcționare a utilajelor cumparate sau inchiriate, prin intervenția prompta a echipelor mobile, direct la sediul clientului, 12 ore pe zi, 6 zile pe saptamana.
CDP Access – Groupe Piroux este importator unic pentru grupul Haulotte, principalul fabricant european de platforme mobile de ridicat cu nacela.

CDP ACCESS
Groupe Piroux

Calea Pitesti-Campulung
Nr. 55A
Loc. Clucereasa-Mioveni,
Jud. Arges
Tel.: 0722 109 294

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.