Home » Domenii » Investitii Publice » 81 de mii mp de inchiriat la cel mai nou centru comercial din Bucuresti

81 de mii mp de inchiriat la cel mai nou centru comercial din Bucuresti
Sun Plaza este cel mai nou centru comercial din Bucuresti, avand o suprafata inchiriabila de 81.000 mp si peste 210.000 mp suprafata construita.

Centrul are o parcare subterana cu 2.000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran. “Avem un mix de chiriasi si ancore puternice, avem o pozitie deosebita in oras si cele mai bune facilitati de acces. Asteptam cel putin 15 milioane de vizitatori anual sa traiasca impreuna cu noi experienta prietenoasa si accesibila a Sun Plaza”, declara Friedrich Wachernig, Membru in Board-ul investitorului Sparkassen Immobilien AG. Sparkassen Immobilien AG este listata la Bursa din Viena de 22 de ani, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. Compania este un investitor pe termen lung in proprietati rezidentiale, birouri, hoteluri si spatii comerciale in Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Croatia, Ungaria, Romania si Bulgaria.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.