Home » Domenii » Santiere » În 2010 vor fi predate 90 de unitati locative construite cu fonduri de la bugetul local

În 2010 vor fi predate 90 de unitati locative construite cu fonduri de la bugetul local
90 de unitati locative realizate din fondurile de la bugetul local sunt in constructie in municipiul Barlad, si vor fi predate in cursul anului 2010. În 2009 nu s-a construit nici un apartament cu fonduri de la Guvern (locuinte sociale sau ANL – locuinte pentru tineri).

“În Municipiul Barlad se mai afla in constructie aproximativ 115 unitati locative care se vor finaliza tot anul viitor, cu finantare de catre firmele private. Pe termen lung, avem in program construirea a 120 de unitati locative cu fonduri ANL. Nu sunt solicitanti pentru construirea de apartamente cu credit ipotecar. Credem ca si pe viitor criza va avea un efect negativ pe toate planurile de dezvoltare socio-economica a Municipiului Barlad si a intregului judet.” Şef Serviciu Tehnic Investitii – Ing. Mihai Vicol, Primaria Barlad.

Proiecte:

Din estimarile de dezvoltare pentru 2009, am realizat pana in prezent lucrari de investitii in procent de 60%. Pentru perioada urmatoare credem ca ne vom confrunta cu o lipsa acuta de fonduri pentru finantarea investitiilor. Avem proiecte depuse la diverse ministere si care din lipsa de fonduri au ramas blocate. 
1. Proiect de investitii strazi: Deal II, Ţuguiata II, Bariera Puiesti, extindere cartier Complex Şcolar, proiecte depuse la Agentia de Dezvoltare Regionala Piatra Neamt, in valoare de 64.218.588 lei.
2. 120 de apartamente ANL pe Şos Puiesti - in valoare de 21.285.218 lei.
3. Proiect de dezvoltare a Municipiului Barlad, in valoare de 750.646 lei, depus la Ministerul Administratiei.
4. Centura ocolitoare a Municipiului Barlad, in valoare de 179.500.000 lei, proiect depus la Ministerul Transporturilor.
5. Proiect Casa Verde (panouri solare) - in valoare de 880.600 lei, depus la Agentia Fondului pentru Mediu.
6. Închidere groapa de gunoi - in valoare de 10.553.702 lei, proiect depus la Consiliul Judetean.
7. Reabilitarea Gradinii Zoologice din Barlad, in valoare de 1.829.660, proiect depus la Ministerul Mediului.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.