Home » Real Estate » English Version » Imobiliara S.R.L.: Apartamente de locuit si vacanta pentru clienti premium

Imobiliara S.R.L.: Apartamente de locuit si vacanta pentru clienti premium
S.C. Imobiliara S.R.L. dezvolta proiecte imobiliare premium in zonele centrale ale Bucurestiului, dar si ansambluri cu apartamente de vacanta destinate celor cu venituri peste medie, in Predeal si Neptun.

City Oasis
Situat in vecinatatea sudica a Hotelului Marriott si a Palatului Parlamentului, pe un teren-insula marginit de strazile Sirenelor si Sabinelor la Nord si Sud si strazile Acvila si Luceafarului la Est si Vest se dezvolta ansamblul rezidential City Residence. Acesta este compus din 3 ansambluri, City Oasis, City Air si City Breeze, fiecare fiind compus din mai multe blocuri de locuinte, avand un regim de inaltime de S+P+5 etaje, totalizand, pentru prima faza 85 de apartamente si 132 de locuri de parcare, iar pentru cea de-a doua faza, aproximativ 30 de apartamente cu locurile de parcare aferente. Acestea sunt asigurate in subsolurile imobilelor, iar parterul va adaposti partial spatii pentru birouri si servicii.

City Oasis este compus din 3 corpuri, totalizand 58 de apartamente, grupate pe tipologii, in functie de etaj. Apartamentele au 2, 3 si respectiv 4 camere grupate in jurul nodurilor de circulatie verticala. Suprafetele apartamentelor variaza intre 60 si 180 mp construiti.

Neptun Plaza
Complexul rezidential este situat la intersectia dintre Statiunea Neptun, Jupiter si accesul la drumul european ce deserveste statiunile din sudul litoralului. Situat la mai putin de 500 m de plaja si apropiat de centrul statiunii Neptun, complexul Neptun Plaza este o perfecta locatie pentru apartamente de vacanta. Complexul este format din doua cladiri cu demisol, parter si 10 etaje. Parterul este deschis cu zona de plaja si servicii, precum fitness, beauty salon, masaj, cafenea, magazine diverse. Între cele doua corpuri exista o insula de 90 mp cu piscina si zona de plaja. La demisol – deschis, dar acoperit, au fost prevazute 61 de locuri de parcare.
Apartamentele sunt de doua tipuri, cu unul sau doua dormitoare. Fiecare apartament este dotat cu baie, bucatarie cu loc de luat masa, living si terase. Spatiile sunt vitrate in proportie de 60%, apartamentele fiind de trei tipuri: cu o singura orientare, cu dubla orientare si cu orientare pe trei laturi.
Complexul are apartamente de doua si trei camere, cu suprafete cuprinse intre 62 si 273 mp, construite pe o suprafata de teren de 3.000 mp.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.