Home » Domenii » Materiale de Constructii » Sistem de tigle metalice cu acoperire granulata

Sistem de tigle metalice cu acoperire granulata

Lindab Romania a lansat sistemul de tigle metalice cu acoperire granulata Lindab Roca, ce imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.
Produsul se adreseaza clientilor cu venituri medii si peste medii, atat din mediul urban, cat si din mediul rural, care cauta solutii alternative la traditionala tigla metalica. “Introducerea unui nou produs pe piata in contextul actual este justificata de faptul ca produsele dedicate segmentului rezidential au reprezentat ponderea cea mai mare din valoarea vanzarilor Lindab in primele 9 luni ale anului 2009, segment care a cunoscut o scadere mai putin abrupta”, a declarat Andrei Sulyok, General Manager Lindab Romania. “Totusi, daca in alte segmente din domeniul constructiilor lucrarile stagneaza in acest moment sau au fost sistate definitiv, pe segmentul rezidential mizam inca pe finalizarea lucrarilor aflate in curs de realizare si pe o demarare lenta a unor constructii noi in a doua jumatate a anului viitor”.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.