Home » Domenii » Investitii Publice » Lindab Romania fuzioneaza prin absorbtie cu Rova Romania

Lindab Romania fuzioneaza prin absorbtie cu Rova Romania

Lindab Romania se afla in faza finala a procedurilor de fuziune cu Rova Romania, companie parte a Grupului Sipog, achizitionat de Lindab in 2008.
În urma acestui proces va exista o singura firma a grupului in Romania, Lindab SRL. Concomitent cu definirea procedurilor juridice de fuziune prin absorbtie, este in curs de implementare un proces complex de integrare operationala a celor doua companii, ce se estimeaza a fi finalizat in primavara anului viitor. Brandul Rova va fi mentinut ca brand distinct in portofoliul Lindab.
“Am decis sa mentinem si fabrica de la Sibiu, din considerente logistice. Exista produse care se fabrica doar la Sibiu, iar Rova detine o cota de piata semnificativa in Romania. În plus, se asteapta o revigorare a pietei de profil pana in 2011 si vrem sa fim pregatiti cu capacitati suplimentare de productie”, a declarat Andrei Sulyok, director general Lindab.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.