Home » Domenii » Eco & Sustenabilitate » T.E.T.A. - Targul Energiilor si Tehnologiilor Alternative

T.E.T.A. - Targul Energiilor si Tehnologiilor Alternative

Între 1 si 4 octombrie, 2009 va avea loc la Palatul National al Copiilor, Bucuresti, Targul Energiilor si Tehnologiilor Alternative. T.E.T.A. este concentrat pe solutiile ecologice de obtinere si utilizare a energiei si ofera specialistilor si novicilor posibilitatea de a intalni in acelasi loc producatori, furnizori si consultanti.
Proiectul T.ET.A. este conceput ca locul unde se intalnesc producatorii, furnizorii, investitorii si beneficiarii tehnologiilor si energiei alternative. Pe fondul unui potential energetic eolian si solar ridicat, dezvoltarea in aceasta directie este promitatoare, iar ultimele reglementari din cadrul legislativ privind energia regenerabila impulsioneaza dezvoltarea de astfel de proiecte, oricare ar fi capacitatea lor.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.