Home » Domenii » Oferte de Munca » Reducerea zgomotului cu ajutorul covoarelor acrilice

Reducerea zgomotului cu ajutorul covoarelor acrilice
Covoarele realizate 100% din fibre acrilice au inceput sa fie folosite din ce in ce mai des datorita numeroaselor calitati pe care le ofera, precum reducerea zgomotului si izolarea termica.

Ingredientul de baza intr-un covor este fibra. De tipul de fibra folosit si de felul in care este fabricat depinde cat de bine va rezista covorul la pete ori la traficul zilnic. Fibrele și amestecurile de fibre au performante diferite, dar, in general, exista o corespondența intre performanta si pret.

Fibrele acrilice devin un substitut al fibrelor naturale in covoare, incepand cu anii `50. Au cateva avantaje: sunt mai ieftine decat lana, au rezistența crescuta la mucegai și umezeala, sunt ușor de intreținut si rezistente la pete și lumina solara.

Oferind un aspect elegant pardoselilor, covoarele din fibre acrilice pot crea o atmosfera personala si confortabila incaperii, pretandu-se oricarui tip de interior contemporan.

Covoarele acrilice sunt caracterizate de o paleta diverificata de culori si de finetea materialelor. Tesute si finisate manual, cele mai noi colecții de pe piata sunt rezultatul unor selectii riguroase de culori si al procesului unic de filare a fibrelor acrilice.

Fibrele acrilice au la baza copolimeri ai acrilonitrilului cu acetat de vinil, metil, metacrilat. Copolimerul este dizolvat intr-un solvent potrivit (ca dimetilformamida, dimetil sulfoxid, carbonat de etilena, soluții de tiocianat) și se fileaza prin filare umeda sau uscata.

Colectii propuse pentru aceasta toamna

Trei colectii de covoare acrilice produse de Balta Rugs sunt disponibile in magazinele Proges. Datorita mixului unic al fibrelor, covoarele au un luciu atractiv si o rezistenta ridicata la uzura.
Colecția EARTH combina designul in stil baroc cu motive florale, creand un stil care denota eleganta si simplitate deopotriva. Exista disponibila o gama de sase culori metalice precum alb, negru, maro, aramiu si bej.
Colectia YOUNG se remarca prin culorile vesele si designul viu, realizat prin folosirea motivelor florale intrepatrunse cu imaginea  abstracta creata prin utilizarea pronuntata a liniilor si a cercurilor. Culorile folosite pentru aceasta colectie sunt in concordanta cu designul covoarelor, precum fucsia, ce aduce un aer proaspat si un aspect original, combinat cu doua nuante de rosu, crem si portocaliu.
O colectie casual cu un aspect intim si confortabil,covoarele colectiei SUNSET propun o combinatie de linii si motive florale in opt culori calde precum rosu-portocaliu combinat cu bej si maro.

Caracteristici generale ale covoarelor din fibre acrilice

Rezistenta la umezeala si mucegai

Capacitate de uscare rapida

Flexibilitate estetica, ofera aspectul și senzația lanei sau bumbacului

Usor de spalat, isi pastreaza forma

Rezistenta la molii, petrol si produse chimice

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.